Adaugat de IcarTours     In : Last Minute, NoutatiOferte Turistice

DATA DE PLECARE : 18 AUGUST 2013, 12 ZILE/10 NOPTI

de la 1169 €  la 899 EURO/ADULT

Beijing – Xian – Luoyang – Zhengzhou – Wuxi – Suzhou – Shanghai

Beijing Stadionul National

Ziua 1 Bucuresti Beijing 

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing.
Ziua 2 Beijing (Cina)
Sosire la Beijing . Transfer la hotel . Dupa masa, vizitam Palatului de Vara cu una din cele mai bine conservata gradini regale din China. Cazare in Beijing. Cinala un restaurant local.

Palatul de vara - Beijing
Ziua 3 Beijing (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun. Excursie de o zi la ces mai reprezentativa contructie a Chinei - Marelui Zid - sectiunea Juyongguan Pass – cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei. In continuare vizitam unu magazin traditional de cloisonné-uri ( vase traditionale ), urmat de pranz. In jumatatea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Dinastiei Ming (complexul cuprinde 13 morminte imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). La finaul excursiei vizitam un centru de medicina traditionala. Cazare in BeijingCina la restaurantul hotelului sau la un restaurant local.
Ziua 4 Beijing Xian (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun. Excursie de o zi cu vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), si a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume , devenita simbol national. Dupa pranzul la un restaurant local, vizitam Templului Cerului, Opera din Beijing – are 200 ani vechime, construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Excursia de azi se va incheia cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la un restaurant local. Dupa cina, ne imbarcam in trenul de noapte cu destinatia Xian (cuseta de dormit ).

Piata Tiananmen


Ziua 5 Xian (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza zidul de incinta a orasului ( singurul conservat in intregime din China ), sapaturile de la mormantul primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii. Pranz la un restaurant local.  Cazare si cina la Xi’an.
Ziua 6 Xian Luoyang (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza Terra Cotta Warriors , Mormantul Imparatului Qin si Fabrica de ceramica. Transfer cu autocarul la Luoyang - se află în vestul provincieiHenan din centrul Chinei, fiind străbătut de Fluviul GalbenLuoyang este un oras intemeiat in secolul al 12-lea înaintea erei noastre, fiind unul dintre cele opt capitale antice ale Chinei şi singurul oraş numit “Capitala Sfântă” în istoria Chinei. Pranz la un restaurant local.   Cazare Luoyang si cina.

Terracotta Warriors Xian
Ziua 7 Luoyang Zhengzhou (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun. Se viziteaza pesterile Longmen , Templul Shaolin si Kungfu Show . Transfer cu autocarul la Zhengzhou- capitala provinciei Henan, cu Fluviul Galben curgând la nord şi Munţii Songshan la vest, oraşul este aşezat în Campia Centrala a Chinei şi uneşte nouă provincii ale ţăriiPranz la un restaurant local. Cazare si cina la  Zhengzhou. 
Ziua 8 Zhengzhou Wuxi Suzhou (Mic dejun si Cina )
Mic dejun. Plecam cu trenul catre Wuxi – vechi oras industrial , la sosire vom vizita Lacul Taihu si croaziera pe Canalul Grand. In cursul serii vizitam Shan Tang- strada antica si transfer in Suzhou pentru cazare si cina .
Ziua 9 Suzhou (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic Dejun. Suzhou este un oras din estul Chinei, in apropiere de Shanghai. Reprezinta o importanta atractie turistica din estul Chinei, fiind strabatut de numeroase canale si avand multe poduri de piatra si gradini construite meticulos. A fost supranumit “Venetia din Est” sau “Venetia Chinei”. Vizitam Gradinilor Master of the Net, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii si “orasul de apa “Tongli.Pranz la un restaurant local. Cazare si cina la Suzhou. 

Tongli - Orasul de apa
Ziua 10 Suzhou Shanghai (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic Dejun. Transfer la Shanghai. Mergem la hotel pentru a ne odihni iar dupa pranz vizitam Piata Populara si apoi ne plimbam pe strada Nanjing - principala artera comerciala, si pe promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Pranz si cina la restaurant local. Cazare in Shanghai. 
Ziua 11 Shanghai (Mic dejun, Pranz si Cina )
Mic dejun . Astazi vizitam zona veche a orasului si Gradinile Yuyuan. Luam pranzul la un restaurant local si continuam vizitele cu Templul Buddha din Jad.Cazare in Shanghai si cina la un restaurant local. 

Buddha Jad - Templu
Ziua 12 Shanghai Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Check out la ora 12:00, iar bagajele se depun la camera de bagaje. Transfer la aeroport si zbor catre Bucuresti.

 

Excursii Optionale :

Beijing

Hutong Tour (Rickshaw Ride+Family Visiting):30 EURO /ADULT

Panda House: 23 EURO/ADULT

Peking Opera: 25 EURO/ADULT

Acrobatic Show: 25 EURO/ADULT

Xian

Tang Dynasty Music & Dancing Show: 39 EURO/ADULT

Suzhou

Storytelling&Ballad Singing Night Show in Master of the Net’s Garden: 40 EURO /ADULT

Shanghai

Maglev Train: 25 EURO

Night Cruise on Huangpu River: 28 EURO/ADULT

Climb Oriental Pearl TV Tower: 33 EURO/ADULT

Pretul include:

 1.  Bilet avion Bucuresti/Beijing si retur Shanghai - Bucuresti
 2. 10 nopti de cazare la hoteluri de 3*
 3. Cusete de dormit de cate 6 persoane ( ziua 4)
 4. Mese conform cu itinerariul
 5. Tururi si vizite conform cu itinerariul excursiei
 6. Asistenta turística limba romana

Pretul nu include:

 1. Taxele de aeroport 399 euro/persoana
 2. Taxa de viza si procesare 70 euro de persoana
 3. Asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghid local
 4. Intrarile la obiectivele turistice
 5.  Asigurarea storno
 6.  alte servicii neincluse in program

Pentru inscrieri si alte detalii ne puteti contacta acesand acest LINK

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
Oferta Last Minute CHINA Invatamintele lui BUDDHA, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
Share